Jäsen

JANKK:n jäsenyyttä voit anoa rekisteröitymällä jäsentietojärjestelmäämme. Kaikkien JANKK:n jäseneksi pyrkivien henkilöiden jäsenhakemukset käsittelee hallitus, joka tekee päätöksen jäsenyydestä saatavilla olevien tietojen perusteella.

JANKK:n jäsenyys on edellytys ryhmäpaikan saamiselle, mutta voit hakea ryhmäpaikkaa heti rekisteröitymisesti jälkeen.

Jäsenyys ei vielä automaattisesti takaa koulutuspaikkaa, sillä koulutusryhmämme ohjaajat toimivat vapaaehtoispohjalla, eli kouluttajien määrä vaihtelee.  Lisäksi omat rajoituksensa tuovat käytettävissä olevat harjoitustilat ja aika.

Harjoittelupaikan edellytyksenä on aktiivinen toiminta seurassa. Lajikohtaiset tiedustelut voit lähettää sähköisellä yhteydenottolomakkeella suoraan lajivastaaville.

Jäsenmaksu on 20 €/henkilö tai koko perheen jäsenmaksu 25 €. Lisäksi liittyvältä jäseneltä tai perhekunnalta peritään aina liittymismaksu 20 €/henkilö tai perhe.  Mikäli perhe liittyy jäseneksi, laita Neptoniin yli 18-vuotias varsinaiseksi jäseneksi ja muut alikäyttäjän nimikkeellä.  Jokaiselle saa lisättyä oman sähköpostiosoitteen, jolloin esim. jäsentiedotteet ja laskut lähetetään kunkin henkilön omaan sähköpostiin.  Voit määrittää aikuisen sähköpostiosoitekenttään myös useamman sähköpostiosoitteen erottamalla sähköpostiosoitteet puolipisteellä. Esim. sahko@posti.fi; maili@osoite.fi, jolloin laskut kulkeutuvat myös aikuisen sähköpostiin. 

Mikäli olet alunperin liittynyt henkilöjäseneksi ja jälkeenpäin haluat lisätä toisen jäsenen perheestä (sama postiosoite) peritään uudelta liittyjältä perheen jäsenmaksun ja henkilöjäsenmaksun erotus

 

  • Jäsentietojärjestelmä Nepton

  • Jankk ry:n kalenteri, kentän/hallin varaukset

24.09.2010 alkaen Janakkalan Koirakerho ry on hyväksynyt liikuntatapahtumien (agilityharjoitukset, agilitykilpailut ja muut agilityyn liittyvät tapahtumat) maksuksi liikunta- ja kulttuuriseteleitä.  Verohallitus on myöntänyt liikunnan statuksen agilitylle. 

Janakkalan Koirakerho on solminut sopimukset seuraavien yritysten kanssa ja voi näinollen vastaanottaa heidän seteleitään: Smartum liikuntaseteli, Smartum kulttuuriseteli, Smartum Saldo (maksukortti liikunta- ja kulttuurieduille. Veloitukset tehdään ennakkoon verkkomaksuna) kuitti esitetään koulutusohjaajalle.

RJ-kuntoiluseteli Oy:n TYKY-KUNTOSETELI liikuntaan ja kulttuuriin, Suomen Hoitoseteli Oy:n Superseteli liikuntaan ja kulttuuriin, EventBrokers Oy:n ja Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n yhdessä hallinnoima Sporttipassi.

Lokakuusta 2012 alkaen myös Luottokunnan Virikeseteli

Setelit liikuntaryhmistä toimitetaan kurssin alkaessa koulutusohjaajallesi.