Tulossa 2021: Agility Challengers-ryhmä!

21.10.2020

Haluaisitko treenata koko hallin kokoisia ratoja treenikaverien kannustamana? Mukaan haetaan kisaavia, tai pian kisauraa aloittavia koirakoita, jotka osaavat esteet ja pystyvät omatoimitreenaamaan. Myös JANKK-lisenssi tulee olla hallussa ja talkoot tehtynä.

 

Ryhmän ideana on treenata koko hallin kokoisia 3-luokan tasoisia ratoja. Mukaan mahtuu 8-12 koirakkoa! Ryhmäläiset vuorottelevat treenipohjan suunnittelussa ja auttavat toisiaan treeneissä esim. kuvaamalla, tsemppaamalla ja antamalla vinkkejä. Ryhmäläisten tulee siis sitoutua olemaan paikalla koko treenien ajan. Vain treenien aloitusaika ilmoitetaan ja treenivuoroja ei jaeta etukäteen, joten radanrakennukset ja -purut tapahtuvat yhdessä. Aikaa tullaan varaamaan 4-koirakkoa/tunti, lisäksi 30 minuuttia radan rakentamiseen ja purkamiseen.

Ryhmän kausi kestää ensimmäisen kerran tammikuusta heinäkuuhun, ja sen jälkeen kausi vaihtuu ja tulevat kaudet kestävät aina vuoden, esim. elokuusta 2021 heinäkuuhun 2022. Kustannus on 30 euroa tunti (hallivuokra), mikä jaetaan kaikkien osallistujien kesken. Halutessaan ryhmäläiset voivat päättää kutsua ulkopuolisen kouluttajan, jolloin kouluttajan kustannukset lisätään tuohon summaan.

Valintaperusteena ryhmään on JANKK-lisenssi, talkoovertailu, kilpailuluokka ja koirakon omat tavoitteet. Agilitytoimikunta käsittelee hakemukset ja JANKK:n hallitus hyväksyy ne.

 

Hakulomake aukeaa 1.11. täällä: https://www.janakkalankoirakerho.net/koulutus/agility/agility-challengers/