Digitaaliset palvelut sekä turvallisuus

 


Digitaaliset palvelut parantavat saavutettavuutta ja vähentävät manuaalisia työvaiheita


Yhdistyksemme tarjoaa harrastajille, kilpailijoille sekä muille toimijoille tiloja käyttöön omien harjoitusten sekä toiminnan järjestämiseen. Digitaalisten varaus-, maksu- ja kulunhallinnan järjestelmien käyttöönoton avulla parannetaan tilojen saatavuutta, poistetaan manuaalisia työvaiheita varausprosessista sekä nopeutetaan varausprosessia. Kulunvalvonnan avulla pystytään myös seuraamaan sitä, että kuka tiloissa kulloinkin on. Tämä on merkittävää myös turvallisuuden kannalta.

Järjestelmä mahdollistaa tilan varauksen heti niiden ollessa vapaana. Tilojen varauksen yhteydessä käyttäjä saa kulkukoodin ja maksaa varauksen suoraan verkkopankista. Ennen tätä järjestelmää vapaista tiloista lähetettiin sähköpostitiedustelu ja reaaliaikaiseen varaukseen ei ollut mahdollisuutta. Laskutus ja kulkuoikeudet hoidettiin ennen myös manuaalisesti.

Reaaliaikainen varausjärjestelmä lisää alueen käyttöastetta ja luo harrastajille, kilpailijoille sekä eri toimijoille paremman sekä joustavamman mahdollisuuden oman toiminnan toteuttamiseen.Hanke mahdollistaa turvallisen harrastamisen sekä kilpailemisen

Yhdistyksemme pyrkii mahdollistamaan turvallisen harrastamisen sekä tarjoamaan kilpailijoille turvallisen kilpailemisen.

Hankkeen avulla uusimme estekalustoamme turvallisemmaksi. Hankkeessa käyttöönotettiin seuraavia turvallisuutta lisääviä esteitä:

  • Säädettävä puomi (puomissa on säädettävä korkeus)
  • Kevyet hyppyesteet (kevyet pyöreästä muoviputkesta valmistetut hyppyesteet)
  • Pehmustettu muuri (pehmeistä palikoista koottava muurieste)
  • Pehmustettu pituus (pehmeistä palikoista koottava pituuseste)
  • Hajoava rengas (renkaassa törmäyksessä taittuvat osat)

Uudet esteet vähentävät loukkaantumisriskiä huomattavasti ja tämä on käyttäjille tärkeä asia.


Hanke on saanut rahoitusta maaseuturahastosta Leader-ryhmä Linnaseutu ry:ltä.