Varauslomake yritykset/yksityiset

JANKK-Areena Oy:n käyttöehtojen tarkennukset 1.9.2020 alkaen toistaiseksi


JANKK-Areena Oy:n hallitus on päättänyt jatkaa harjoitushallin tilojen vuokrausta edelleen tietyin rajoituksin. 
 

Rajoitteet ovat voimassa toistaiseksi ja niitä tulee kaikkien hallin käyttäjien noudattaa.  Mikäli ohjeita ei noudateta, hallin käyttöoikeutta ei jatkossa myönnetä ko. henkilölle.


JANKK-Areenan hallitus noudattaa toiminnassaan Suomen hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeita ja suosituksia.

Hallissa siirrytään talvikauteen, jonka johdosta vuokrattavana on kolme kenttää.  Kunkin kentän koko on n. 20 m x22 m. Kentän laidalla säilytetään harjoittelutarvikkeita, joten harjoitukset kannattaa laatia max 20x20 alueelle

COVID-19 pandemian johdosta hallin käytössä tulee huomioida seuraavat ohjeet:
- Kullekin kentälle saavutaan omista ovistaan.  Saapuja odottaa vuoroaan oman harjoituskenttänsä kulkuväylällä turvavälejä noudattaen. Henkilöiden väliin tulee jäädä vähintään 1–2 m.

Pisaratartunnan riski on herkästi tavanomaista suurempi esimerkiksi ryhmäliikuntatilanteissa

Turhaa oleskelua hallissa tulee välttää ja turvavälejä noudattaa niin radanrakennusten aikana kuin rataantutustumisissa kuin muissakin toiminnoissa.  Harjoitukseen tulijat voivat odottaa vuoroaan hallissa mikäli turvavälisuosituksia voidaan noudattaa.  Turhia joukkokokoontumisia tulee välttää.

WC-tilat ovat käytössä.  Hygieniasta tulee pitää erityisesti huolta THL:n ohjeiden mukaan. Pese kätesi huolellisesti saippuaa käyttäen, ja sulje hanat käsipaperia tai kyynärpäätäsi käyttäen.
Käsidesiä pyrimme varaamaan kaikkien ovien läheisyyteen, mikäli tuotetta on saatavissa.

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-jarokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19). Tartuntojen torjumiseksi tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää.

JANKK-Areenan alueelle ei saa tulla ei saa tulla oireisena. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19).

Yleisötilaisuuteen tai  yleiseen kokoontumiseen, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Alueelta tulee poistua välittömästi koiran jäähdyttelyn jälkeen.  Nyt ei ikävä kyllä voida viettää aikaa yhdessä, mutta sekin aika vielä tulee!

#selviämmetästäyhdessä

JANKK-Areena Oy hallitus


Valtionvarainministeriön tiedote

THL:n ohje koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi

 

VARAUSTOIVE JANKK-AREENAN KENTISTÄ


VARAUSTOIVE JANKK-AREENALLE
(vahvistuksen ja hallin käyttösäännöt saat ilmoittamaasi sähköpostiin. Ennen tapahtumaa saat käyttökoodin tekstiviestinä ilmoittamaasi puhelinnumeroon) Lasku käytöstä tulee ilmoittamaasi sähköpostiin.

Vahvistetun varauksen peruutustapauksissa perimme 50% vuokrahinnasta, mikäli peruutus tapahtuu alle 14 vuorokautta ennen vuokrausajankohtaa ja 100% vuokrahinnasta, mikäli peruutus tapahtuu alle 7 vuorokautta ennen vuokrausajankohtaa.

*
*
*
*
*
*

Täytä seuraaviin kenttiin toivomasi vuokrausajankohdat

*
*

Mikäli haluat varata useita eri päivämääriä ja kellonaikoja, voit lähettää tässä erillisen liitten toiveista

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

*

 

Tarkistathan ajankohtaiset JANKK-Areena Oy:n käyttöehtojen tarkennukset https://www.janakkalankoirakerho.net/jankk-areena-oy/

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.