Epävirallinen agilitykilpailu 19.01.2020

 

Aikataulu

Kisakirje

Lähtölistat: Putkiralli Möllirata Kisaavat Listat päivitetty 18.1.2020

Tulokset

 

Janakkalan koirakerho ry järjestää su 19.1.2020 klo:9-15 epäviralliset agilitykisat JANKK-Areenalla (lämmin sisähalli). Lisätietoja paikasta: https://www.janakkalankoirakerho.net/jankk-areena-oy/

Luokat:

1. Putkiralli
Ikäraja 10kk. Radalla putkia ja hyppyjä. Ohjaaja saa itse valita koiran hyppykorkeuden. Kisaavia koirakoita ei palkita, paitsi junnuohjaajissa (alle 18v) koiran tasolla ei ole merkitystä. Putkirallista palkitaan 3 parasta osallistujaa sekä 3 parasta junnuohjaajaa.

2. Möllit
Ikäraja 12kk. Radalla ei ole keinua, keppejä eikä rengasta. Radalla saa palkata koiran (+5vp) eikä ketään hylätä (hyl +10vp). Hyppykorkeudet pmini 10, mini 20, medi 30, pmaksi 40 ja maksi 50. Kisaavia koirakoita ei palkita, paitsi junnuohjaajissa koiran tasolla ei ole merkitystä. Möllikisasta palkitaan jokaisesta kokoluokasta 3 parasta, sekä kaikista kokoluokista 3 parasta junnuohjaajaa.

3. Kisaavat
Ikäraja 12kk. Radan taso n. 2lk. Aikatasoite eri luokissa kisaaville koirakoille. Hyppykorkeudet pmini 15, mini 25, medi 35, pmaksi 45 ja maksi 55. Koiran saa palkata radalla (+5vp), muuten kisasäännöt. Junnuohjaajilla hyl +10vp. Kisaavista palkitaan joka kokoluokasta 3 parasta, sekä kaikista kokoluokista 3 parasta junnuohjaajaa.

Hinnat: 7€/eka startti, seuraavat saman ohjaajan startit 5€/kpl. Jankkilaisille hinnat ovat 5€/eka startti ja seuraavat 3€/kpl. Lähtötreeni jonka voi toteuttaa missä luokassa vain, hinta 2€/koira ja rataa saa tehdä 3 estettä.

Tapahtumaan on ennakkoilmo, osallistumismaksu tulee olla maksettuna ilmoa tehdessä (arkistotunnus pitää ilmoittaa). Huom! Epiksiin on rajattu osallistujamäärä: 130 starttia. Ennen kuin maksat ilmomaksun, tarkista että alla oleva tekstikenttä-lomake on vielä avoinna!

Rokotustodistus kannattaa ottaa mukaan. Juoksuiset nartut saavat osallistua pöksyt jalassa.

Paikalla on pienimuotoinen buffa, häkkialue, wc ja vesipiste löytyy.

Lisätietoja
Riikka Aalto p.040-5573725 tai rmaalto@gmail.com

 

RAJATTU OSALLISTUJAMÄÄRÄ!

VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ PERJANTAI 17.1.2020

 

 

Starttimaksut: 7€/eka startti, seuraavat saman ohjaajan startit 5€/kpl. Jankkilaisille hinnat ovat 5€/eka startti ja seuraavat 3€/kpl. Lähtötreeni jonka voi toteuttaa missä luokassa vain, hinta 2€/koira ja rataa saa tehdä 3 estettä.


Huom! Epikset ovat täynnä! Osallistumismaksut maksetaan etukäteen tilille FI87 5078 0820 0387 56 viitenumero:19114, arkistointitunnus ilmoittautumislomakkeelle.

Otamme vastaan Smartumeita, käy myös saldo etukäteen maksettuna. Kuitti esitetään ilmoittautumisessa. Vastaanotamme myös TYKY-kuntoseteleitä sekä TYKY-online omatoimiverkkomaksuna (paikanpäällä ei ole kassajärjestelmiä), Superseteleitä, Virikeseteleitä. Sporttipassiakin voi käyttää. Merkitse myös näiden maksuvälineiden summa lahjakorttikohtaan ja kirjoita summan jälkeen esim. Smartum tms.


 

ILMOITTAUTUMINEN

Epävirallisten agilitykisojen ilmoittautuminen on täynnä!  Aikataulut ja lähtölistat ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Mahdollisia peruutuspaikkoja voi kysellä rmaalto@gmail.com 

Kilpailupaikan koordinaatit

Kilpailupaikan sijainti
Kiianlinnantie 11, 14200 TURENKI

Ajo:ohje valtatieltä 3 eli E12

 

Poistu moottoritieltä liittymästä 22  (Janakkala, Turenki)

Aja Turengintietä (tie nro 292) 2,7 km

Käänny vasemmalle Rastilantie, aja Rastilantietä 1 km

Käänny oikealle Kiianlinnantie ja aja Kiianlinnantietä n. 200 m, erkaannu vasemmalle Kiianlinnantieltä hal lille merkitty reitti on merkitty aurausviitoin.

Halli on vanhan soranottoalueen pohjalle 

Paikoitusalueena toimii hallin pitkän sivun suuntainen paikoitusalue. Hallin ja pitkän sivun väliin tulee jättää 10 m leveä pelastus- huoltotie.  

Hallin päätyyn ei tule pysäköidä autoja

 

Kilpailupaiikan lisätiedot: 
Hallissa, jonka kilpailualusta Saltexin keinonurmi POLAR 60mm  jonka täytteenä hiekka 10mm ja korkki 30mm