Pikkujouluepikset 2021

Huom! Tämä tapahtuma on JANKK:n agilityharrastajille!

La 26.12.2021 pidetään leikkimieliset pikkujouluepikset hallilla alkaen klo:8!

Sarjat:
1. Agilityviesti
Viestijoukkue muodostetaan etukäteen arpomalla siten, että jokaisessa joukkueessa on yksi mini- tai pikkumini, yksi medi- ja yksi pikkumaksi- tai maksikokoinen koira eli yhteensä kolmen koirakon joukkueet. Viesti suoritetaan kahden joukkueen välisenä kisana samaan aikaan kahdella vierekkäisellä radalla. Rimat ovat kaikilla 15 cm. Radalla ei ole kontaktiesteitä, rengasta eikä keppejä. Tarkemmat säännöt kerrotaan paikan päällä.

2. Kepo/Kety-kisa
Tässä kisassa rata on helppo hyppyrata (vain hyppyjä ja putkia)+pieniä lisätehtäviä ja osallistujana ovat varsinaisen harrastajan koira (joka osaa kyseiset esteet) parinaan henkilö, joka ei ole aiemmin kisannut agia virallisissa kisoissa. Osallistuva henkilö voi olla esim. puoliso, lapsi tai kaveri.

3. Hyppyrata mölleille ja kisaaville
Pikkujouluteemalla kisataan vielä päivän päätteeksi hyppyrata, jossa samalla pohjalla ovat sekä kisaavien että möllien radat. Radalla ei ole kontaktiesteitä ja mölleillä ei keppejä.

Kolme parasta palkitaan joka sarjassa ja buffa toteutetaan nyyttäriperiaatteella. Koko tapahtuman osallistumismaksu on 5€/henkilö ja sen voi maksaa paikan päällä kortilla. Tuomarit ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmolinkki 

Tulokset