Agility Challengers

 

Tulossa tammikuussa 2021: Agility Challengers-ryhmä!

 

♦ Haluaisitko treenata koko hallin (kolmen kentän kokoisia) treenejä?

♦Onko sinulla minkälaisia tavoitteita kisauralle (kilpailet jo tai olet aloittamassa), osaat esteet ja pystyt omatoimitreenaamaan?

♦Haluatko myös auttaa ja tukea treenikavereita ja tsempata heitä?

♦Onko sinulla myös JANKK-lisenssi ja talkoot tehtynä?

 

Jos vastasit kaikkiin kyllä, niin Agility Challengers on oikea treeniryhmä sinulle ja koirallesi!

 

 

Agility Challengers on uudenlainen treeniryhmä Janakkalan Koirakerhoa agilitykisakentillä edustaville tavoitteellisille koirakoille. Tavoitteellisesti kisaavilla koirakoilla on usein tarve päästä harjoittelemaan säännöllisesti isolle, kilpailunomaiselle radalle ja nyt se on mahdollista!

Ryhmään otetaan enimmillään 12 koirakkoa ja harjoitukset ovat noin kerran kuukaudessa koko hallin kokoisella kentällä.

Treenirata on tasoltaan kolmosluokan rata ja osallistujat suunnittelevat treenin vuorotellen.

Osallistujat sitoutuvat olemaan paikalla koko harjoituksen ajan, yhteensä n. 4 tuntia. Rata rakennetaan ja puretaan yhdessä. Muita ryhmäläisiä tsempataan ja autetaan kunkin koirakon harjoituksen toteutuksessa ja esimerkiksi videoimisessa.

Osallistumismaksu on 30 euroa per tunti, joka jaetaan osallistujien kesken. Ryhmän koko määrittää harjoitteluajan pituuden, treeniaikaa per koirakko on laskennallisesti 15 minuuttia. Ryhmään on mahdollista kutsua ulkopuolinen kouluttaja, jonka kustannukset osallistujat jakavat keskenään. Koko kausi laskutetaan kerralla.

Tarkoitus, että ryhmä pysyy samana koko harjoituskauden ja yhteishenki muodostuu vahvaksi. Tästä syystä treenipaikka on koirakkokohtainen eikä yksittäisiä treenikertoja voi myydä eteenpäin. Jos koira tai ohjaaja loukkaantuu eikä voi treenata, voi ohjaaja voi harkintansa mukaan joko myydä paikkansa kokonaisuudessaan ryhmän ulkopuoliselle kriteerit täyttävälle koirakolle tai jättää treenit väliin, kunnes pääsee osallistumaan.

 

Ensimmäinen harjoituskausi on tammikuusta kesäkuuhun 2021 ja siitä eteenpäin vuoden kerrallaan heinäkuusta kesäkuuhun. Harjoitukset pidetään ensimmäisellä kaudella

la 30.1.2021 klo 16:30,

la 6.2.2021 klo 14,

la 6.3.2021 klo 10,

la 3.4.2021 klo 18,

su 2.5.2021 klo 10

la 5.6.2021 klo 10

 

Valintakriteerit:

  1. JANKK:n lisenssi
  2. Talkootuntivertailu
  3. koirakon tasoluokka ja tavoitteellisuus
  4. Jos ryhmään hakee enemmän kuin 12 3-luokan koirakkoa, koirakon ranking-pisteet Suomen agilityliiton ranking-vertailussa

Vastaa seuraaviin kysymyksiin ja hae mukaan Agility Challengers-ryhmään! Lomake avoinna 1.11.-22.11.2020