KOULUTUSRYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN

Ryhmäpaikkojen hakuajat on mainittu yllä olevassa taulukossa: 

Koulutuksista on lisätietoa nettisivullamme kohdassa koulutus http://www.janakkalankoirakerho.net/koulutus/

Ryhmän koulutussisältö sekä osaamisvaatimukset on kuvattu ryhmän ilmoittautumistiedoissa. TUTUSTU TIETOIHIN ENNEN ILMOITTAUTUMISTA. Näin varmistat, että olet hakemassa koirakon tasoa vastaavaan ryhmään.

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsensivujemme kautta, pentukurssille haketaan ilmoittautumislomakkeen avulla.

Kirjaudu jäsensivuille (vain jäsenille)

Kun hakuaika on päättynyt tekevät ryhmäkoordinaattorit lopulliset ryhmiin sijoittamiset. Mikäli ryhmään on hakijoita enemmän kuin jaettavia ryhmäpaikkoja, joudutaan tekemään valintaa. Jokainen ei välttämättä pääse siihen ryhmään, mihin on ensijaisesti hakenut.  Jokaiselle talkootyön täyttänneelle pyritään järjestämään koulutuspaikka. Hakijoille ilmoitetaan ryhmävalinnoista sijoittelun päätyttyä. 


 

Uuden jäsenen ilmoittautuminen

Ryhmiin voit ilmoittautua heti, kun hallitus on käsitellyt jäsenhakemuksesi ja ilmoittanut jäseneksihyväksymisestä. Hyväksymiskirjeessä saat ohjeet, joiden avulla pääset kirjautumaan jäsensivuille (viikkoryhmien haku) sekä Hoika-järjestelmään (muiden koulutusten haku). Huomioithan ryhmien hakuajat. 

Lisäksi perhejäsenien tulee lisätä alikäyttäjiksi ne henkilöt, joiden halutaan käyttävän jäsentietojärjestelmää, osallistuvan ryhmiin jne.  (kts. Omat tiedot -> oikeassa reunassa lisää alikäyttäjä.)Tätä ei ikävä kyllä ylläpitäjä voi tehdä, koska emme tiedä kaikkien perhejäsenten tietoja, ainoastaan sen henkilön, jonka nimellä jäsenyyttä on haettu.

Jäsenet voivat tarkistaa omat  tiedot -kohdasta mihin ryhmiin on ilmoittauduttu ja onko kerhon laskut maksettu.

Tiedustelut

Lajikohtaiset tiedustelut voit lähettää sähköisellä yhteydenottolomakkeella   suoraan lajivastaaville.


Hakuajan päätyttyä

Hakulomakkeet sulkeutuvat.

Ryhmäkoordinaattorit käyvät läpi hakijat, talkootunnit ja paikkatilanteen. Ryhmäkoordinaattorit suorittavat vertailun, mahdolliset tiedustelut hakijoilta sekä sijoittelun ryhmiin. Ryhmäkoordinaattorit laativat esityksen sijoittelusta hallitukselle, joka vahvistaa ryhmäpaikat.

Ryhmäpaikoista tiedotetaan ennen kauden alkua.