TOKO Piirimestaruus 2024

ETELÄ-HÄMEEN KENNELPIIRIN TOKON PIIRIMESTARUUS 2024

Vuoden 2024 tokon PM-kilpailut järjestetään 17.8.2024. Lisätietoja myöhemmin!

Tuomari Susa Berghäll

Vkt Heidi Järveläinen

 

Säännöt

Yksilökilpailussa piirinmestaruudesta mitellään ylimmässä luokassa (EVL). Mestaruudesta voivat kilpailla puhdasrotuiset koirat, joiden ohjaajan kotipaikka on Etelä-Hämeen kennelpiirin alueella. 

Lisäksi kilpaillaan joukkuemestaruudesta Etelä-Hämeen kennelpiirin alueen yhdistysten kesken. Joukkueen jäsenten on oltava samasta yhdistyksestä ja yhdistyksen kotipaikan tulee olla E-H kennelpiirin alueessa. Joukkueen jäsenten kotipaikka voi kuitenkin olla E-H kennelpiirin ulkopuolella!

Säännöt

Ote säännöistä:

JOUKKUEMESTARUUDESTA kilpailevat korkeintaan 5 koirakon joukkueet. Joukkue voi muodostua kahdesta EVL/VOI-koirakosta sekä kolmesta AVO/ALO-koirakosta. Minimivaatimus joukkueeksi on kaksi alemman- ja yksi ylemmän luokan koiraa. Joukkueella voi olla kaksi varakoiraa, joista yksi alempiin luokkiin ja yksi ylempiin luokkiin.

Joukkuetulos muodostuu kahdesta alempien luokkien tuloksesta ja yhdestä ylempien luokkien tuloksesta.

Joukkuemestaruutta ratkottaessa, mikäli kaksi (2) tai useampi joukkue päätyy tasapisteisiin, lasketaan joukkuetuloksista yhteen liikkeet seuraaminen taluttimetta, luoksetulo ja kokonaisvaikutus tai voittajaluokan liike: lähettäminen määrätylle paikalle ja luoksetulo seuraamaan tai erikoisvoittajaluokan liike: lähettäminen määrätylle paikalle, maahanmeno ja luoksetulo. Näidenkin mentyä tasan, uusitaan ko. liikkeet yhdeltä alempien luokkien ja yhdeltä ylempien luokkien koirakolta, jotka joukkue voi valita.

Vaikka joukkuemestaruuskilpailu onkin epävirallinen, on joukkueen jäsenten oltava samasta yhdistyksestä ja yhdistyksen kotipaikan tulee olla Etelä-Hämeen kennelpiirin alueella. EVL-koirakoiden tulee olla piirin alueelta. 

Voittanutta joukkuetta ei palkita kennelpiirin virallisella piirinmestaruus-palkinnolla.

 

Ilmoittautuminen

Sivuilta

Lisätiedot

Mari Kiuru, maku(@)wippies.fi