Etelä-Hämeen Kennelpiirin rally-tokon piirimestaruus 2017

ETELÄ-HÄMEEN KENNELPIIRIN RALLY-TOKON PIIRIMESTARUUS 2017

 

Hämeenlinnan Kennelkerho järjestää vuoden 2017 rally-tokon piirinmestaruuskilpailun 9.9.2017 Hämeenlinnassa Kirstulan koirakoulutuskentällä.

Haku joukkueeseen alla olevalla lomakkeella mahdollisimman pian ja viimeistään 17.8.2017.

PIIRINMESTARUUSKILPAILUN SÄÄNNÖT

Yksilökilpailussa piirinmestaruudesta mitellään MES-luokassa, mutta joukkuekisaan otetaan myös alempien luokkien koirakoita.

Ote säännöistä:

JOUKKUEMESTARUUDESTA kilpailevat korkeintaan viisikoiraiset joukkueet. Joukkue voi muodostua kahdesta mestariluokan ja/tai voittajaluokan koirakosta sekä kolmesta avoimen ja/tai alokasluokan koirakosta. Minimivaatimus joukkueeksi on kaksi alemman- ja yksi ylemmän luokan koiraa.

Joukkuetulos muodostuu kahdesta alempien luokkien tuloksesta ja yhdestä ylempien luokkien tuloksesta.

Joukkueella voi olla kaksi varakoiraa, joista yksi alempiin luokkiin ja yksi ylempiin luokkiin. Kaikki koirakot tulee nimetä ilmoittautumisen yhteydessä.

Joukkuemestaruutta ratkottaessa, mikäli kaksi (2) tai useampi joukkue päätyy tasapisteisiin ja samaan yhteisaikaan, määrää joukkueiden sijoittumisjärjestyksen korkeimmassa luokassa saavutettu tulos (piste- ja tarvittaessa aikavertailulla). Mikäli tämä on tasan, lasketaan joukkuetuloksista 10- virheiden määrä ja voittaja on se joukkue, jolla näitä on vähemmän. Jos näitä yhtä paljon verrataan 3- virhepisteiden määrää, voittaja on se, jolla näitä on vähemmän.  Jos kaikki menevät tasan uusivat koirakot sen ylemmän luokan radan, josta kaikilla on hyväksytty tulos, ilman käytösruutua.

 

Kilpailun tiedot

9.9.2017 ALO, AVO, VOI, MES, PIIRINMESTARUUSKILPAILU

Tuomarit: Jaana Karppinen ja Taru Leskinen

Ilmoittautuminen E-H kennelpiirin ohjaajat 17.-24.8. r.kylavuori@outlook.com

Kilpailupaikan vahvistumisen jälkeen ilmoitetaan s-postilla maksuohjeet  (osallistumismaksu 20 €/koirakko) ja ilmoittautumisohje virkkuun.

Koe on E-H Kennelpiirin mestaruuskilpailu MES-luokassa. Myös epävirallinen joukkuemestaruuskilpailu:  2 MES/VOI ja 3 ALO/AVO koirakkoa (min. 1 MES/VOI ja 2 ALO/AVO koirakkoa)