Ilmoittautuminen RALLYTOKON SM- ja piirimestaruusjoukkueisiin

Ilmoittautuminen Rally-toko-SM- ja piirinmestaruusjoukkueisiin. 

Joukkueet haussa nyt! 

 

Rally-tokon SM-kilpailut järjestetään 29.8.2020 Liedossa. Piirinmestaruuskisat järjestetään syyskuussa, lisätiedot paikasta ja ajasta myöhemmin. Toiveissa on, että JANKK pääsee myös edustamaan molemmissa tapahtumissa.  

 

Joukkueessa on oltava vähintään kolme koiraa, kaksi alemman luokan (ALO, AVO) ja yksi ylemmän luokan (VOI, MES) koira. Enintään joukkueessa saa olla viisi koiraa, jolloin joukkue muodostuu kolmesta alemman luokan ja kahdesta ylemmän luokan koirasta. Jokaisella joukkueella voi lisäksi olla yksi varakoira sekä alemmista että ylemmistä luokista. 

 

Osallistuvan koiran on oltava puhdasrotuinen ja sillä on oltava yksi hyväksytty tulos kilpailuluokassaan. Koiran on kilpailtava siinä luokassa, johon sillä on ilmoittautumishetkellä kilpailuoikeus. Jos koira saavuttaa luokkanousun (poikkeuksena MES) ennen SM-kilpailua, koiran osallistumisoikeus SM-kilpailuihin poistuu. 

 

Tarkemman ohjeet valintakriteereistä löytyy: http://www.virkku.net/files/Rally-tokon_suomenmestaruuskilpailujen_j%E4rjest%E4misohje_2017_FINAL.pdf

 

Ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella.

RALLYTOKO-joukkueisiin haku


Ohjaajan ja koiran tiedot

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.