Ilmoittautuminen TOKO-SM- ja piirimestaruusjoukkueisiin

TOKO:n piirinmestaruuskoe  järjestetään vuosittain. Joukkuemestaruudesta kilpailevat korkeintaan viisikoiraiset joukkueet. Joukkue voi muodostua kahdesta erikoisvoittaja- tai voittajaluokan koirakosta sekä kolmesta avoimen ja/tai alokasluokan koirakosta. Minimivaatimus joukkueeksi on kaksi alemman- ja yksi ylemmän luokan koiraa.

 

Vuonna 2020 Tokon piirimestaruus ratkotaan Riihimäellä 23.8. Haku joukkueeseen on auki

 

TOKO:n Suomen Mestaruuskoe 2020 järjestetään Mikkelissä 6.-7.6.2020. Koetetaan saada JANKK:n joukkue kokeeseen mukaan, haku joukkueeseen kevään aikana. Tapahtuman virallinen kotisivu https://www.tokosm2020.fi/

JANKKin joukkueet haussa nyt

 

JANKK ry kerää joukkueen PiirM- ja SM-kisoihin. Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella.
Hakuajan jälkeen joukkueen kokoonpano ilmoitetaan hakeneille ja varsinaiset ilmoittautumiset kisajärjestäjille tehdään vasta tämän jälkeen.

 

LISÄTIETOJA TULOSSA!

 

Osallistumissäännöt lyhyesti:

Joukkuekilpailuun yhdistykset voivat osallistua korkeintaan kuuden koiran ja kolmen varakoiran joukkueilla.
Tarvittaessa järjestäjä voi rajoittaa joukkueiden määrää. Rajoitus toteutetaan siten, että jokaisesta yhdistyksestä osallistuu vain yksi joukkue / yhdistys. Joukkueeseen kuuluvat koirat on ilmoitettava samanaikaisesti.

Joukkue koostuu kahdesta alokas- ja kahdesta avoimenluokan koirakosta sekä kahdesta voittaja- tai erikoisvoittajaluokan koirakosta. Joukkueessa on oltava vähintään kolme koiraa, yksi alokasluokassa ja yksi avoimessa luokassa sekä yksi voittaja- tai erikoisvoittajaluokassa. Erikoisvoittajaluokkaan osallistuvalla koiralla tulee olla siihen osallistumisoikeus ennen SMkokeen ilmoittautumisajan umpeutumista. Lisäksi jokaisella joukkueella on oikeus ilmoittaa yksi varakoira alokasluokkaan ja avoimeen luokkaan sekä yksi varakoira voittaja- tai erikoisvoittajaluokkaan

Erikoisvoittajaluokkaan osallistuvalla koiralla tulee olla TK4 tai sen tulee olla TVA ja koiralla tulee olla vähintään kaksi EVL:n I-palkintoa vähintään kahdelta eri tuomarilta saavutettuna edellisten SM-kilpailujen finaalin päättymisen jälkeen ennen ko. vuoden SM-kilpailujen ilmoittautumisajan umpeutumista TAI yksi I-palkinto edustusjoukkueen valintakokeesta saavutettuna edellisten SM-kilpailujen finaalin päättymisen jälkeen ennen ko. vuoden SM-kilpailujen ilmoittautumisajan umpeutumista.

Voittajaluokkaan osallistuvalla koiralla pitää olla:
Vähintään voittajaluokan 3-palkinto tai avoimen luokan koulutustunnus (TK2 =kolme avoimen luokan I-tulosta). (Selvennys: jos koiralla on TK2, se saa osallistua voittajaluokkaan; jos koiralla ei ole TK2 ja haluaa osallistua voittajaluokkaan, on sillä oltava vähintään em. palkinto voittajaluokasta.)

Avoimeen luokkaan osallistuvalla koiralla pitää olla:
Vähintään avoimen luokan 3-palkinto tai alokasluokan koulutustunnus (TK1 = kolme alokas-luokan I-tulosta). (Selvennys: jos koiralla on TK1, se saa osallistua avoimeen luokkaan; jos koiralla ei ole TK1 ja haluaa osallistua avoimeen luokkaan, on sillä oltava vähintään em. palkinto avoimesta luokasta.)

Alokasluokkaan osallistuvalla koiralla pitää olla tulos (vähintään 3-palkinto) alokasluokasta.

TOKO-joukkueisiin haku


Ohjaajan ja koiran tiedot

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.