Dobo-kurssit kevät 2023

NYT JUMPATAAN KERA KOIRAN!


Yhteisessä ja hauskassa liikuntatuokiossa käytämme apunamme värikkäitä DOBO-palloja, tasapainotyynyjä sekä puolipalloja. Teemme itse sekä koira vuorotellen tai yhdessä lihaskuntoa kohottavia harjoitteita.


Kurssi sunnuntaisin alkaen 15.1.2023, yhteensä 5 kertaa. Muut kurssikerrat: 22.1., 29.1., 5.2. ja 12.2.2023. Kaksi ryhmää: ensimmäinen klo 16:00-16:45 ja toinen klo 17:00-17:45.


Omia välineitä ei tarvita, pallot, tasapaino tyynyt ja puolipallot löytyvät ryhmäläisille.


Pidetään hauskaa koirien ja dinosauruksenmunien parissa!


Tulkaa paikalle ajoissa niin että ehditte lämmittelemään koiranne kanssa vähintäänkin 10 minuutin kävelyn verran.


Jos sinulla tai koirallasi on joku vamma joka vaikuttaa liikkumiseen niin kerrothan sen minulle. Tiedämme ottaa sen huomioon.


Koiran kynnet on hyvä pitää lyhyenä ja leikata paripäivää ennen treenejä niin ehtivät kulua hiukan pyöreämmiksi.


Palloa ei tule antaa purra, sen tapahtuessa oletan että olet valmis korvaaman pallon minulle mutta toistaiseksi näin ei ole päässyt käymään. Pallot eivät helpolla puhkea mutta toivon että niitä kohdeltaisiin varoen kuten olisivat omianne. Tällöin niistä on iloa monille. Kynnellä puhjetessa ei asialle kukaan mitään voi ja siitä en odota korvausta. Pallojen hajoamista ei tarvitse pelätä jos käytämme niitä kuten kuuluukin käyttää. Ne ovat kehitetty kestämään koiran kynnet.


Koiralle mukaan kuppi ja vettä, ehkä itsellesikin sitä juomista. Koiran on hyvä osata välillä odottaa vuoroaan/levähtää hetken. Tarvittaessa vaikka häkissä mutta helpointa on jos kykenee paikkamakuu käskyllä hetken odottamaan. Itsellesi joustavat vaatteet ylle. Koiralle reilusti helposti nieltäviä ja hyvin maistuvia herkkuja.


Kurssille otetaan 6 koirakkoa/ryhmä. Etusijalla talkoovelvoitteet täyttävät jäsenet ja tarvittaessa paikat jaetaan talkoovertailulla. Ilmoittautuminen Hoikassa.