JANKK-Areena Oy

 

Tiedot tiloistamme

Sisäkentät

Hallia ja kenttiä vuokrataan mm. yksittäisiin harjoituksiin, vakiovuoroihin sekä agility-, toko- ja rally-tokokilpailuihin.

 

Hallin ja ulkokenttien vapaat ajat näet varauskalenteristaHalli on jaettu talvikaudella (1.9-30.4.) kolmeen kenttään ja kesäkaudella (1.5.-30.9.) kahteen kenttään. 1.5.-31.8. kentän koko n. 28m x 20m.  Kenttiä on mahdollista vuokrata yksi tai useampi kerrallaan. Kenttien väliaidat ovat helposti siirreltävissä. Hallin vuokraus sisältää myös harjoitusvälineiden ja esteiden käyttömahdollisuuden.

Talvikaudella halli on jaettu kolmeen osaan  Kunkin kentän koko on n. 19 m x22 m. Kentän laidalla säilytetään harjoittelutarvikkeita, joten harjoitukset kannattaa laatia max 19x20 alueelle

Ulkokentät

Käyttöaika 1.5.-31.8.
Ulkokenttien koko on n. 30 m x 40 m

Kenttä 1 tulee olla tyhjä.  Kontaktiesteet reunoilla siten, että ne voi suorittaa molemmilta puolilta

Kentällä 2 kesällä 2023 agilityn valmisrata.  Mikäli esteiden paikkoja siirtää, tulee ne palauttaa alkuperäisille paikoilleen)

Kaikki kentät on aidattu mellakka-aidoilla.
Kentän pohja on kivituhkaa.


Käytön jälkeen käyttäjän on tasattava kentän pinta alueella olevalla tasauskalustolla (puinen "lana" tai tasausharavan tasaisella puolella)

 

VARAAMINEN JA ALUEKARTAT

Aluekartat

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Sijainti ja ajo-ohje
 

Kiianlinnantie 11, 14200 TURENKI

Ajo:ohje valtatieltä 3 eli E12:lta:

 

Poistu moottoritieltä liittymästä 22  (Janakkala, Turenki)

Aja Turengintietä (tie nro 292) 2,7 km

Käänny vasemmalle Rastilantie, aja Rastilantietä 1 km

Käänny oikealle Kiianlinnantie ja aja Kiianlinnantietä n. 200 m, erkaannu vasemmalle Kiianlinnantieltä, hallille reitti on merkitty opastein.

Halli on vanhan soranottoalueen pohjalle 

Paikoitusalueena toiii hallin pitkän sivun suuntainen paikoitusalue. Hallin ja pitkän sivun suuntasesti tulee jättää 10 m leveä pelastus- ja huoltotie.