JANKK-Areena Oy

JANKK-Areena Oy:n käyttöehtojen tarkennukset 27.11.2020 alkaen toistaiseksi


JANKK-Areena Oy:n hallitus on päättänyt jatkaa harjoitushallin tilojen vuokrausta edelleen tietyin rajoituksin. 
 

Kanta-Hämeen pandemiaryhmä ja maakunnan kuntajohtajat käsittelivät koronavirustilannetta kokouksissaan torstaina 26. marraskuuta. Epidemiatilanne on tilastolukujen perusteella muuttunut nopeasti heikoksi, ja COVID-19-infektioiden esiintymisluvun ja muiden kriteerien perusteella maakunnan todettiin olevan edelleen niin sanotussa epidemian kiihtymisvaiheessa, mutta siirtymässä todennäköisesti jo ensi viikolla leviämisvaiheeseen. (KHSHP 27.11.2020)

AVIN TIEDOTE 17.12.2020

Rajoitteet ovat voimassa toistaiseksi ja niitä tulee kaikkien hallin käyttäjien noudattaa.  Mikäli ohjeita ei noudateta, hallin käyttöoikeutta ei jatkossa myönnetä ko. henkilölle.


JANKK-Areenan hallitus noudattaa toiminnassaan Suomen hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeita ja suosituksia.

Hallissa siirrytään talvikauteen, jonka johdosta vuokrattavana on kolme kenttää.  Kunkin kentän koko on n. 20 m x22 m. Kentän laidalla säilytetään harjoittelutarvikkeita, joten harjoitukset kannattaa laatia max 20x20 alueelle

COVID-19 pandemian johdosta hallin käytössä tulee huomioida seuraavat ohjeet:
- Kullekin kentälle saavutaan omista ovistaan.  Saapuja odottaa vuoroaan oman harjoituskenttänsä kulkuväylällä turvavälejä noudattaen. Henkilöiden väliin tulee jäädä vähintään 2 m.Radan rakennuksissa, rataan tutustumisissa ja kentän reunalla käytettävä maskia. Tai jos terveydellinen este niin suojavisiiriä. Suoritusvuorossa olevan koirakon ohjaaja voi olla ilman maskia.

Eli kaikissa muissa toiminnoissa kuin rataa suoritettaessa käytetään kasvomaskia !!!

Ohjevideo kasvomaskin oikeasta käytöstä

Pisaratartunnan riski on herkästi tavanomaista suurempi esimerkiksi ryhmäliikuntatilanteissa

Turhaa oleskelua hallissa tulee välttää ja turvavälejä noudattaa niin radanrakennusten aikana kuin rataantutustumisissa kuin muissakin toiminnoissa.  Harjoitukseen tulijat voivat odottaa vuoroaan hallissa mikäli turvavälisuosituksia voidaan noudattaa.  Turhia joukkokokoontumisia tulee välttää.

WC-tilat ovat käytössä.  Hygieniasta tulee pitää erityisesti huolta THL:n ohjeiden mukaan. Pese kätesi huolellisesti saippuaa käyttäen, ja sulje hanat käsipaperia tai kyynärpäätäsi käyttäen.
Käsidesiä pyrimme varaamaan kaikkien ovien läheisyyteen, mikäli tuotetta on saatavissa.

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-jarokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19). Tartuntojen torjumiseksi tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää.

JANKK-Areenan alueelle ei saa tulla ei saa tulla oireisena. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19).

Yleisötilaisuuteen tai  yleiseen kokoontumiseen, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Alueelta tulee poistua välittömästi koiran jäähdyttelyn jälkeen.  Nyt ei ikävä kyllä voida viettää aikaa yhdessä, mutta sekin aika vielä tulee!

#selviämmetästäyhdessä

JANKK-Areena Oy hallitus


Valtionvarainministeriön tiedote

THL:n ohje koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi

 

Hallia ja kenttiä vuokrataan mm. yksittäisiin harjoituksiin, vakiovuoroihin sekä agility-, toko- ja rally-tokokilpailuihin.

Hallin vapaat ajat näet kalenterista. Halli on jaettu kolmeen kenttään. Kenttiä on mahdollista vuokrata yksi tai useampi kerrallaan. Kenttien väliaidat ovat helposti siirreltävissä. Hallin vuokraus sisältää myös harjoitusvälineiden ja esteiden käyttömahdollisuuden.

Varauspyynnöt käsitellään normaalisti 1 - 3  päivän kuluessa, huomioithan tämän varausta tehdessäsi.
 

AREENAN KÄYTTÖEHDOT, PELASTUSSUUNNITELMA JA TIETOSUOJASELOSTE

PDF-tiedostoTILOJEN KÄYTTÖEHDOT_JANKK-AREENA 2019.pdf (806 kB)
LUE TÄMÄ ENNEN ALUSTAVAN VARAUSTOIVEEN TEKEMISTÄ
PDF-tiedostoPelastussuunnitelma Kiianlinna.pdf (1.8 MB)
PDF-tiedostoTIETOSUOJASELOSTE.pdf (36 kB)

 

 

AREENAN HINNASTO

PDF-tiedostoJANKK-Areena hinnasto talvikausi.pdf (11 kB)
Hinnasto ajalle 1.9.-30.4.
PDF-tiedostoJANKK-areena-hinnastopohja-kesäkausi2020.pdf (88 kB)
Hinnasto ajalle 1.5.-31.8.
PDF-tiedostoJANKK-Areena hinnasto ULKOKENTÄT kesäkausi.pdf (9 kB)
Hinnasto ajalle 1.5.-31.8.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Sijainti ja ajo-ohje
 

Kiianlinnantie 11, 14200 TURENKI

Ajo:ohje valtatieltä 3 eli E12:lta:

 

Poistu moottoritieltä liittymästä 22  (Janakkala, Turenki)

Aja Turengintietä (tie nro 292) 2,7 km

Käänny vasemmalle Rastilantie, aja Rastilantietä 1 km

Käänny oikealle Kiianlinnantie ja aja Kiianlinnantietä n. 200 m, erkaannu vasemmalle Kiianlinnantieltä, hallille reitti on merkitty opastein.

Halli on vanhan soranottoalueen pohjalle 

Paikoitusalueena toiii hallin pitkän sivun suuntainen paikoitusalue. Hallin ja pitkän sivun suuntasesti tulee jättää 10 m leveä pelastus- ja huoltotie.