Tiedustelu kenttien varausmahdollisuudesta

Sähköinen varausjärjestelmä

Varauskalenteriin

 

Ensisijaisesti varaukset hoidetaan suoraan varauskalenterin kautta.  Mikäli varauksen ajankohdan kautta ei ole vielä avattu, voit tiedustella mahdollisia vapaita aikoja allaolevalla lomakkeella.

Hinnastot ja lisätiedot

 

VARAUSTIEDUSTELU JANKK-AREENAN KENTISTÄ


VARAUSTIEDUSTELU KENTTIEN KÄYTÖSTÄ

Yleistä

JANKK-Areenan tiloja myy JANKK-Areena Oy, y-tunnus 2325637-5. Tiloja vuokrataan yrityksille, yksityishenkilöille ja yhdistyksille. Hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin myös arvonlisäveron osalta.

Varaaminen

Tilat varataan pääsääntöisesti tilavarausjärjestelmästä.  Mikäli haluamasi aika ei ole vielä varattavissa, täytä allaoleva lomake.  Mikäli haluat tiedustella kuluvalta vuokrauskaudelta pidempää ajanjaksoa, täytä lomake myös siinä tapauksessa

Kaikki varaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan hinta sekä varatut tilat. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista varauksen yhteydessä.

Jokaisen varauksen yhteydessä sitoudutaan voimassa oleviin tilojen käyttöehtoihin ja -ohjeisiin.

Varauksen vahvistus ja sitovuus

Varaus astuu voimaan, kun tilaaja on saanut varauksesta vahvistuksen kirjallisesti. Varausvahvistus pitää sisällään varauksen yksityiskohdat, varausehdot ja hinnat. Muutokset varaukseen on tehtävä kirjallisesti jankk.areena  at  gmail.com. Muutoksistä peritään varausehtojen mukainen käsittelymaksu

Tilavarausjärjestelmässä olevan käyttäjätilin kautta voitte tarkastaa varauksen sisällön. Varauksen tekeminen vaatii rekisteröitymisen, jolloin varaajatiedot tallennetaan asiakkuudeksi tilavarausjärjestelmään ennen varausta.

*
*
*
*
*
*

Kontaktiesteiden asettelussa kentillä 1-2 huomioitava mahdollisuuksien mukaan, että tilaa jää riittävästi kontaktiesteiden suorittamiseen.  Puomilla huomioita riittävä tila poistumiseen ja lähestymiseen. (myös eri kulmista)

 


Täytä seuraaviin kenttiin toivomasi vuokrausajankohdat

*
*
*
*
*

Mikäli haluat varata useita eri päivämääriä ja kellonaikoja, voit lähettää tässä erillisen liitten toiveista

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

*

 

Tarkistathan ajankohtaiset JANKK-Areena Oy:n käyttöehtojen tarkennukset https://www.janakkalankoirakerho.net/jankk-areena-oy/


Yleiset peruutusehdot

Vahvistettuihin varauksiin tehtävistä peruutuksista palautamme tilavuokran seuraavasti:

  • 100 % tilavuokrasta (veloitus peruutuksesta kuitenkin aina vähintään 20 €) 30 vrk ennen tilaisuutta
  • 90 % tilavuokrasta 7 vrk ennen tilaisuutta
  • 25 % tilavuokrasta 3 vrk ennen tilaisuutta
  • 10 % tilavuokrasta 1 vrk ennen tilaisuutta

Vahvistetun tilavarauksen siirtäminen tai muuttaminen:

Vahvistetun tilavarauksen voi siirtää veloituksetta tai siihen voi tehdä muutoksia, mikäli siirto/muutos tehdään 14 vrk ennen varauksen ajankohtaa.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.