Agilityn ratatreenit kesä 2022

Anne Murtola
24.5.2022

Hei sinä Jankkin lisenssin omaava agikoiran ohjaaja! Tai Jankkin ryhmissä treenaava koirakko! Nyt on oiva mahdollisuus päästä treenaamaan kisanomaista treeniä Jankkin hallille/ulkokentälle! Treeneihin voi tulla myös koiran kanssa joka ei vielä osaa kaikkia esteitä, vetäjä miettii osallistujalle sopivat kuviot ja tarjolla on sekä kisaaville että mölleille oma pätkä.

Kesän 2022 ratatreenit:

11.6. klo 16

3.7. klo 9

24.7. klo 9

20.8. klo 16

Treeneihin pitää etukäteen ilmoittautua sähköpostilla rmaalto@gmail.com tai yv-viestillä fb:ssä. Myös kyseisen treenin fb-tapahtumassa voi julkaista oman ilmon: Jankkin agin ratatreenit | Facebook . Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan otetaan max 16 koirakkoa. Ratatreenien vetäjinä toimivat Jankkin koutsit ja vastuuhenkilönä Riikka Aalto.

1.ryhmä rakentaa radan (tähän varattu aikaa 20 min) ja 2.ryhmä purkaa sen (n.15 min). Kummallekin ryhmälle on varattu oma 5 min rataantutustumisaika. Jokainen osallistuva koirakko saa tehdä 2 kisanomaista suoritusta tai kisanomaista treeniä (esim. kontaktit). Treeniaikaa on varattu n.5 min/koirakko. Hinta on 5€/koirakko joka maksetaan paikan päällä kortilla tai smartumilla/tmv. Huom! 1.6-20 alkaen ei käteismaksuja!

Tervetuloa mukaan!

-Riikka Aalto