Uusi jäsen

 

JANKKn jäsenyyttä haetaan jäsenhakemuksella.  Hakemuslomake tämän tekstiosuuden alapuolella

 

Jäsenhakemusten käsittely
 

Hallitus käsittelee kaikki hakemukset kokouksessaan ja ilmoittaa hakijoille päätöksestään, kun hakemus on käsitelty. Jäsensihteeri lähettää tämän jälkeen sähköpostitse infopaketin sekä ohjeet liittymis- ja jäsenmaksun maksamiseksi.

Yhdistys ei hyväksy jäsenikseen sellaisia jäseniä, joiden ensisijainen tai ainoa tarkoitus on saavuttaa jäsenyydellä taloudellista etua tai koeilmoittautumisissa etusija ja hinnanalennus. Yhdistys katsoo, että kyseinen jäsenyys ei edistä koiraharrastustoimintaa yhdistyksemme tarkoituksen mukaisesti ja jäsenyys ei ole näin ollen tasapuolinen muihin jäseniimme nähden

 

Lajikohtaiset tiedustelut voit lähettää sähköisellä yhteydenottolomakkeella suoraan lajivastaaville.

Koulutusryhmien paikat jaetaan jäsenten aktiivisuuden perusteella.  Yhdistyksen toiminta on tapahtumien, koulutusten ja kilpailujen järjestämistä.  Näiden tapahtumien tuotolla pystymme pitämään harjoitusmaksut kohtuullisina Toivomme kaikkien jäsentemme osallistuvan tapahtumien ja kilpailujen järjestämiseen ja samalla tutustumaan muihin jäseniin.

 

TUTUSTU NÄIHIN!

Sivun lopussa on yhdistyksen säännöt. Kohdasta Harjoituskaudet ja hakuajat löydät tietoa ryhmäpaikkaa koskevista oheista.

 

Jäsen- ja liittymismaksut 

 

Liittymismaksu 20 € (peritään kaikilta jäseneksi liittyviltä)

Henkilöjäsen  25 €

Perheen jäsenmaksu  30 €

Kannatusjäsen 25 €

 


 

 

JÄSENHAKEMUS