Tokon piirinmestaruus 2018

PDF-tiedostokisakirje.pdf (436 kB)

ETELÄ-HÄMEEN TOKON PIIRINMESTARUUSJOUKKUEKISA 2018

Janakkalan Koirakerho järjestää tänä vuonna Etelä-Hämeen kennelpiirin tokon piirinmestaruuskokeen. Koe järjestetään uusien tokosääntöjen mukaisesti. Uudet säännöt löytyvät täältä.

Haku joukkueeseen lomakkeella.

Piirimestaruuden säännöt

 

Piirinmestaruuskilpailun säännöt

Yksilökilpailussa piirinmestaruudesta mitellään ylimmässä taitoluokassa, mutta joukkuekisaan pääsee myös alemman taitoluokan koirakoita.

Ote säännöistä:

JOUKKUEMESTARUUDESTA kilpailevat korkeintaan viisikoiraiset joukkueet. Joukkue voi muodostua kahdesta erikoisvoittaja tai voittajaluokan koirakosta sekä kolmesta avoimen ja/tai alokasluokan koirakosta. Minimivaatimus joukkueeksi on kaksi alemman- ja yksi ylemmän luokan koiraa.

Joukkuetulos muodostuu kahdesta alempien luokkien tuloksesta ja yhdestä ylempien luokkien tuloksesta.

Joukkueella voi olla kaksi varakoiraa, joista yksi alempiin luokkiin ja yksi ylempiin luokkiin.

Joukkuemestaruutta ratkottaessa, mikäli kaksi (2) tai useampi joukkue päätyy tasapisteisiin, lasketaan joukkuetuloksista yhteen liikkeet seuraaminen taluttimetta, luoksetulo ja kokonaisvaikutus tai voittajaluokan liike: lähettäminen määrätylle paikalle ja luoksetulo seuraamaan tai erikoisvoittajaluokan liike: lähettäminen määrätylle paikalle, maahanmeno ja luoksetulo. Näidenkin mentyä tasan, uusitaan ko. liikkeet yhdeltä alempien luokkien ja yhdeltä ylempien luokkien koirakolta, jotka joukkue voi valita.

Vaikka joukkuemestaruuskilpailu onkin epävirallinen, on joukkueen jäsenten oltava samasta yhdistyksestä ja yhdistyksen kotipaikan tulee olla Etelä-Hämeen kennelpiirin alueella. EVL-koirakoiden tulee olla piirin alueelta. 

Voittanutta joukkuetta ei palkita kennelpiirin virallisella piirinmestaruus-palkinnolla.

Lisätiedot

Mari Kiuru, maku(@)wippies.fi

Kilpailun tiedot

 

Ilmoittautumisten vastaanotto ja tiedustelut Mari Kiuru 0400153518 maku@wippies.fi

Tuomarit Pernilla Tallberg

Vastaava koetoimitsija Ritva Kylävuori  

Osallistumismaksu 33.00€

IBAN-tilinumero FI8750780820038756 

Viite 25085 

Ilmoittautuminen Virkussa 6.8.2018 08:00-24.8.2018 23:30

Ilmoittautumisen lisätieto

6.-15.8.2018 klo 8.00 alkaen

 

Osallistumisoikeus vain Etelä-Hämeen Kennelpiirin alueen ohjaajilla, varaa paikka ensin s-postilla Marilta maku@wippies.fi 6.-15.8. klo 8.00 alk. ilmoittamalla nimesi, mihin luokkaan tulossa, kotipaikkakunta ja yhdistys, paluupostina saat tarkemmat maksuohjeet ja ohjeet virkkuun ilmoittautumisesta.

 

Piirinmestaruus kilpaillaan EVL-luokassa, jonka lisäksi on epävirallinen piirin joukkuemestaruuskilpailu, johon ilmoittautuminen myös Marille ja ilmoaika 6.-15.8. klo 8. alkaen. Joukkueessa korkeintaan 5 koiraa (2 evl- tai voi-koiraa ja 3 avo- tai alo-koiraa), minimijoukkuekoko 1 ylempien luokkien ja 2 alempien luokkien koiraa. Tulos muodostuu kahdesta alempien ja yhdestä ylempien luokkien tuloksesta. Joukkueella voi olla 2 varakoiraa, joista 1 alempien ja 1 ylempien luokkien. Koe on myös piirin cup-koe. Piirin mestaruuskilpailun sekä joukkuekilpailun säännöt löytyy https://www.kennelpiiri.fi/sites/default/files/attachments/etela-hame/2017_e-h_pm-kokeen_saannot.pdf Sään vaatiessa koe voidaan pitää hallissa

 

Rajoitukset

Etusija järjestävän yhdistyksen jäsenillä
 Janakkalan koirakerhon jäsenten osallistumismaksu 28 €
Muu määrää koskeva rajoitus - piirinmestaruuskoesääntöjen edellyttämä oikeus osallistua
osallistumisoikeus on Etelä-Hämeen Kennelpiirin alueen ohjaajilla