TOKO:n EDUSTUSJOUKKUEEN VALINTAKOE 7.3.2021

KOE PERUTTU!

 

Huomioithan kokeessa seuraavat COVID19-ohjeet:

 

Jankk-areenan ohje

 

SPKL-ohje

 

Maskisuositus on voimassa hallin sisätiloissa.

 

Jääthän kotiin mikäli epäilet sairastuneesi tai sinulla on pieniäkin oireita!

 

Huomioithan että COVID19-ohjeet voivat päivittyä ja noudatamme niitä kuten ne ovat voimassa 7.3.2021

TOKO:n EDUSTUSJOUKKUEEN VALINTAKOE 7.3.2021 klo. 8:00
 

Luokat: EVL


Tuomarit: Pirkko Bellaoui ja Pernilla Tallberg
 

Vastaava koetoimitsija: Merja Vanhanen
 

Ilmoittautumisaika: 5.-19.2.2021
 

Varaa ensin paikka sähköpostitse maku@wippies.fi, jonka jälkeen sinulle toimitetaan vahvistusviesti, maksuohjeet ja ohjeet ilmoittautumiseen Suomen Palveluskoiraliiton järjestelmän kautta. Saatuasi tämän vastauksen eli koepaikan varmistuttua, maksa osallistumismaksu ja ilmoittaudu osoitteessa www.virkku.net. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova.
 

Osallistumismaksu: 40e Tilille FI8750780820038756 OKOYFIHH, viite 07032
 

Koiramäärää koskeva rajoitus: Max. 40 koirakkoa. Muu määrää koskeva rajoitus – vain määrätyn tuloksen saavuttaneet koirat Koiralla pitää olla vähintään yksi EVL 1-palkinto

Muu määrää koskeva rajoitus - koesäännön edellyttämät koetulokset Etusija EVL-koirakoilla, jotka pyrkivät edustusjoukkueeseen. Mikäli koe ei tule täyteen koirakoista, jotka pyrkivät edustusjoukkueeseen, voidaan mahdollisesti ylijääneet paikat 40 koiraan saakka täyttää ilmoittautumisjärjestyksessä koirakoilla, joilla on osallistumisoikeus erikoisvoittajaluokkaan.
 

Muuta huomioitavaa: Kokeessa noudatetaan COVID-19 pandemian osalta Suomen hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeita sekä Suomen kennelliiton että SPKL:n määräyksiä sellaisina kuin ne ovat voimassa 7.3.2021.