Agilitykilpailuiden toimistolaitteiden ja tehtävien koulutus

30.9.2020

Muoks. Koulutus järjestetään todennäköisesti uudelleen ennen kesää 2021 tai kesän 2021 aikana, riippuen kysynnästä. Koulutuksessa käydään läpi agilitykilpailuiden kisatoimiston kasaus, miten koneet ja ohjelmat toimii, ja tuomarinsihteerin ja pöytäkirjanpitäjän ATK työtehtävät.

 

Koneet ja ohjelmat on muuttuneet tosi käyttäjäystävällisiksi eli eivät ole niin"monimutkaisia kuin ennen", aikapojat on saaneet tehtyä niitä yksinkertaisemmiksi.

Olisi hyvä jos ainakin Vekottimet osallistuisivat (varsinkin jos laitteista on yhtään epävarma olo, ja tietysti kaikki muutkin halukkaat ovat enemmän kuin tervetulleita! Olisi hienoa saada toimiston tehtäviin enemmän porukkaa käyttöön! Itse ei tarvitse osata mitään ja voi tulla vaikka olisi omasta mielestä todella huono koneiden kanssa, ohjelmien käytössä ei tarvitse tietää koneista paljoakaan.

Koulutuksia on näillä näkymin neljänä päivänä: pe 9.10. klo 17-19 , ma 12.10. klo 17-19, to 15.10. 19-21 ja pe 16.10. 17-19.

Koulutukset pidetään isolla porukalla kerhotilassa ja pienemmällä porukalla mahtuu toimistoon. Ilmoitathan jos pääset tulemaan s-postiin anne.murtola(at)gmail.com , niin tiedän montako ihmistä on tulossa ja pystyn ilmoittamaan mihin tilaan mennään. Myös facebookissa voi äänestää haluamaansa päivämäärää ja ilmoittaa siten osallistumisestaan!