KOULUTUSOHJAAJAKSI ILMOITTAUTUMINEN

KOUTSIHAKU KAUDELLE 2/2019 AVOINNA 10.2.2019 ASTI

Janakkalan Koirakerho hakee säännöllisesti uusia kouluttajia ja päivittää kouluttajatietoja ennen ryhmäpaikkojden julkaisemista.

Treenipäivät
Pääsääntöisesti arkipäivisin kahdella kentällä klo 17-22.  Maanantailta on toivottu kaikkia kolmea kenttää rallyn ja tokon käyttöön.  Ulkopuolisille vuokraajille on varattuna agilityharjoituksiin yksi kenttä ti-ke klo  16-22 ja to-pe klo 17-21

Mikäli viikonloppuun sijoitetaan ryhmiä, toivotaan niiden aloittavan aikaisintaan klo 18 ja varautumaan siihen, että koulutuksia, kilpailuja  yms. tapahtumia järjestetään viikonloppuisin joten viikkokoulutuksia joudutaan perumaan/siirtämään. 

Kouluttajan edut
Koulutustunneista kertyy talkootunteja.
Janakkalan Koirakerho tukee kouluttajia mm. järjestämällä kerran koulutuskaudessa koulutuksen, jonka aiheena on koulutusohjaajan taitojen päivittäminen muiden kouluttamisesta. 
Tuetaan kouluttajan tieto-taidon kartuttamista, kouluttajan osallistuessa JANKK:n järjestämiin lajikoulutuksiin

Pääsääntöisesti kouluttaja sitoutuu koko kauden kestävän ryhmän ohjaukseen. Mikäli halutaan pitää lyhyempiä kursseja, tulee ne jaksottaa niin ettei kentälle jää tyhjää ja esittää perustelu miksi esim. vain 6 harjoituskertaa Huom! agilityryhmät ovat perinteisesti jatkaneet suunnilleen samoilla kokoonpanoilla koko talvikauden, joten haku on samalla lomakkeella sekä syksylle, että keväälle.  Mikäli haluat asiantilaan muutosta, ilmoita hakulomakkeen lisätiedoissa

Kausi 2/2019 1.5.2019-30.8.2019

Koulutusohjaaja voi valita harjoituskerrat oman aikataulunsa mukaisesti, kunhan sovitut 12 kertaa tulee täyteen.  Omalle ryhmälle tulee jokaisen koulutusohjaajan tiedottaa kokoontumisten päivämäärät siten, ettei sekaannuksia synny!

 Ilmoittaudu:

Agilitykoulutusohjaajaksi (koulutusohjaajan on agilitykilpailuihin osallistuessaan edustettava Janakkalan koirakerhoa)

Tottelevaisuus- ja pentukurssien koulutusohjaajaksi

Rally-tokokoulutusohjaajaksi

Koiratanssiohjaajaksi