KOULUTUSOHJAAJAKSI ILMOITTAUTUMINEN

KOUTSIHAKU KAUDELLE 3/2018 ja 1/2019 AVOINNA 4.-17.6.2018

Janakkalan Koirakerho hakee säännöllisesti uusia kouluttajia ja päivittää kouluttajatietoja ennen ryhmäpaikkojden julkaisemista.

Treenipäivät
Pääsääntöisesti arkipäivisin kahdella kentällä klo 17-22.  Maanantailta on toivottu kaikkia kolmea kenttää rallyn ja tokon käyttöön.  Ulkopuolisille vuokraajille on varattuna agilityharjoituksiin yksi kenttä ti-ke klo  16-22 ja to-pe klo 17-21

Mikäli viikonloppuun sijoitetaan ryhmiä, toivotaan niiden aloittavan aikaisintaan klo 18 ja varautumaan siihen, että koulutuksia, kilpailuja  yms. tapahtumia järjestetään viikonloppuisin joten viikkokoulutuksia joudutaan perumaan/siirtämään. 

Kouluttajan edut
Koulutustunneista kertyy talkootunteja.
Janakkalan Koirakerho tukee kouluttajia mm. järjestämällä kerran koulutuskaudessa koulutuksen, jonka aiheena on koulutusohjaajan taitojen päivittäminen muiden kouluttamisesta. 
Tuetaan kouluttajan tieto-taidon kartuttamista, kouluttajan osallistuessa JANKK:n järjestämiin lajikoulutuksiin

Pääsääntöisesti kouluttaja sitoutuu koko kauden kestävän ryhmän ohjaukseen. Mikäli halutaan pitää lyhyempiä kursseja, tulee ne jaksottaa niin ettei kentälle jää tyhjää ja esittää perustelu miksi esim. vain 6 harjoituskertaa Huom! agilityryhmät ovat perinteisesti jatkaneet suunnilleen samoilla kokoonpanoilla koko talvikauden, joten haku on samalla lomakkeella sekä syksylle, että keväälle.  Mikäli haluat asiantilaan muutosta, ilmoita hakulomakkeen lisätiedoissa

Kausi 3/2018 1.9.-31.12.2018 Jakso sisältää 17 kalenteriviikkoa johon on sisällytettävä väh. 12 harjoituskertaa.
Kausi 1/2019 1.1.-30.4.2019 Jakso sisältää 17 kalenteriviikkoa johon on sisällytettävä väh. 12 harjoituskertaa.


Koulutusohjaaja voi valita harjoituskerrat oman aikataulunsa mukaisesti, kunhan sovitut 12 kertaa tulee täyteen.  Omalle ryhmälle tulee jokaisen koulutusohjaajan tiedottaa kokoontumisten päivämäärät siten, ettei sekaannuksia synny!

 Ilmoittaudu:

Agilitykoulutusohjaajaksi (koulutusohjaajan on agilitykilpailuihin osallistuessaan edustettava Janakkalan koirakerhoa)

Tottelevaisuus- ja pentukurssien koulutusohjaajaksi 

Rally-tokokoulutusohjaajaksi

Koiratanssiohjaajaksi