Hovihoopin koulutukset 17.6 sekä 8.7.2023

Kuva: Valokuvaus Viirukka

Kesällä meille saapuu ihana Huvihuupin kaksikko koutsailemaan hoopersin saloihin!

 

Koulutus järjestetään ulkokenttä ykkösellä 17.6 sekä 8.7 klo 10 alkaen. Ensimmäinen ryhmä rakentaa radan (15min) ja jälkimmäinen purkaa (15min). Koulutus soveltuu kaiken tasoisille koirakoille. Ryhmässä kolme koiraa tunnissa ja hinta Jankkilaisille 33€/ koirakko.

Ilmoittautuminen

Su 17.6 Haku on auki Hoikassa ja päättyy 31.5. Etusijailmoittautuminen Jankkilaisille 15.5 saakka, jonka jälkeen ilmo aukeaa myös ulkopuolisille.

8.7 Haku on auki Hoikassa ja päättyy 22.6. Etusijailmoittautuminen Jankkilaisille 8.6 saakka, jonka jälkeen ilmo aukeaa myös ulkopuolisille.

Tässä esittely valmentajista:

Huvihuupin valmentajina toimivat Hanna Degerman ja Sini Piironen. Hoopers-matkamme alkoi yhdessä vuoden 2021 alussa, kun osallistuimme Suomen ensimmäiseen hoopers webinaariin, minkä myötä olemme aktiivisesti seuranneet lajin tuloa Suomeen ja tuoneet lajia meidän omaan treeniseuraamme. Hoopersin osalta treenifilosofiaamme on paljon vaikuttanut sveitsiläisten Nadine Hehlin ja Simone Faselin kehittämä Navigate your dog -ohjaussysteemi ja treenifilosofia. Valmennustoimintamme perustuu kannustamiseen sekä positiiviseen vahvistamiseen ja kuten HUVIhuuppi nimenäkin kertoo, meille treenaamisessa tärkeää on hauskanpito. Meidän kursseilla ei tarvitse treenata pipo tai panta kireällä, vaan tähtäämme hyvänmielen treeneihin, joissa jokainen treenikerta sisältää runsaasti onnistumisia. Pyrimme valmennuksissa löytämään yksilöllisesti kullekin koirakolle heidän tavoitteisiinsa, taitoihinsa ja kykyihinsä soveltuvat treenitavat. Haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden oppia ja nauttia yhteisestä tekemisestä.

Hanna: Kouluttaessani pyrin miettimään koiran linjoja, ohjaajan yhteyttä koiraan sekä esteosaamisen ja ohjaamisen tasapainoa. Olen kannustava, mutta kohtuullisen vaativa valmentaja ja yritän työntää oppilaani epämukavuusalueelle.

Sini: Nautin valmentajana siitä, että saan olla tukemassa ohjaajaa huomaamaan omaa ja koiran kehitystä sekä olla rohkaisemassa koirakkoa eteenpäin kohti myös niitä epävarmuusalueita.

Valmentamisessa minua motivoi päästä mahdollistamaan muille niitä huippuihania onnistumisen kokemuksia, mitä itsekin olen koiraharrastusten parissa saanut.

Tapahtumasivu:

https://fb.me/e/KlVFJefi