Ilmoittautuminen TOKO-SM-joukkueeseen

TOKO SM 2024

 

Vuoden 2024 TOKOn Suomenmestaruuskilpailut järjestetään Laukaassa 29.-30.6.2024.

Lisätietoja tulossa myöhemmin

 

 

Joukkuekilpailuun voidaan ilmoittaa joukkue, jossa on

vähintään koirakot: 
1x ALO, 1x AVO ja 1x VOI/EVL

tai enintään koirakot: 
2x ALO, 2x AVO ja 2x VOI/EVL

Lisäksi joukkueeseen saa ilmoittaa enintään 3 varakoirakkoa (1x ALO, 1x AVO, 1x VOI/EVL)

 

Jankk:n joukkuekoirakoksi voi hakea 15.5. saakka, jolloin haku sulkeutuu.

JANKKin joukkue haussa nyt

 

JANKK ry kerää joukkueen SM-kisoihin. Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella.
Hakuajan jälkeen joukkueen kokoonpano ilmoitetaan hakeneille ja varsinaiset ilmoittautumiset kisajärjestäjille tehdään vasta tämän jälkeen.

 

LISÄTIETOJA TULOSSA!

 

Osallistumissäännöt lyhyesti:

Joukkuekilpailuun yhdistykset voivat osallistua korkeintaan kuuden koiran ja kolmen varakoiran joukkueilla.
Tarvittaessa järjestäjä voi rajoittaa joukkueiden määrää. Rajoitus toteutetaan siten, että jokaisesta yhdistyksestä osallistuu vain yksi joukkue / yhdistys. Joukkueeseen kuuluvat koirat on ilmoitettava samanaikaisesti.

Joukkue koostuu kahdesta alokas- ja kahdesta avoimenluokan koirakosta sekä kahdesta voittaja- tai erikoisvoittajaluokan koirakosta. Joukkueessa on oltava vähintään kolme koiraa, yksi alokasluokassa ja yksi avoimessa luokassa sekä yksi voittaja- tai erikoisvoittajaluokassa. Erikoisvoittajaluokkaan osallistuvalla koiralla tulee olla siihen osallistumisoikeus ennen SMkokeen ilmoittautumisajan umpeutumista. Lisäksi jokaisella joukkueella on oikeus ilmoittaa yksi varakoira alokasluokkaan ja avoimeen luokkaan sekä yksi varakoira voittaja- tai erikoisvoittajaluokkaan

Erikoisvoittajaluokkaan osallistuvalla koiralla tulee olla TK4 tai sen tulee olla TVA ja koiralla tulee olla vähintään kaksi EVL:n I-palkintoa vähintään kahdelta eri tuomarilta saavutettuna edellisten SM-kilpailujen finaalin päättymisen jälkeen ennen ko. vuoden SM-kilpailujen ilmoittautumisajan umpeutumista TAI yksi I-palkinto edustusjoukkueen valintakokeesta saavutettuna edellisten SM-kilpailujen finaalin päättymisen jälkeen ennen ko. vuoden SM-kilpailujen ilmoittautumisajan umpeutumista.

Voittajaluokkaan osallistuvalla koiralla pitää olla:
Vähintään voittajaluokan 3-palkinto tai avoimen luokan koulutustunnus (TK2 =kolme avoimen luokan I-tulosta). (Selvennys: jos koiralla on TK2, se saa osallistua voittajaluokkaan; jos koiralla ei ole TK2 ja haluaa osallistua voittajaluokkaan, on sillä oltava vähintään em. palkinto voittajaluokasta.)

Avoimeen luokkaan osallistuvalla koiralla pitää olla:
Vähintään avoimen luokan 3-palkinto tai alokasluokan koulutustunnus (TK1 = kolme alokas-luokan I-tulosta). (Selvennys: jos koiralla on TK1, se saa osallistua avoimeen luokkaan; jos koiralla ei ole TK1 ja haluaa osallistua avoimeen luokkaan, on sillä oltava vähintään em. palkinto avoimesta luokasta.)

Alokasluokkaan osallistuvalla koiralla pitää olla tulos (vähintään 3-palkinto) alokasluokasta.