Ryhmät ja niiden kuvaukset

Janakkalan koirakerhossa järjestetään mahdollisuuksien mukaan alla lueteltuja kursseja. Kursseillä opitaan pohjatiedot kotona tehtävää opettelelua varten, ja onkin muistettava, että tärkein työ varsinkin pennun, nuoren tai aloittelevan koiran opettamisessa tehdään kotioloissa.

Lisäksi JANKKissa järjestetään erilaisia teemakoulutuksia, mm. paikallamakuusta, noudoista sekä vaikkapa koiran kyvystä erotella ja kuunnella eri käskyjä.

Ryhmiin ilmoittaudutaan aina ennen koulutusten alkua, ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan etusivulla.

Kesän 2024 ryhmien kuvaukset


Ryhmään osallistuminen edellyttää, että koirakko edustaa kilpaillessaan Janakkalan koirakerhoa.

 

La 17-18 Tavoitteelliset tokoilijat, Rusi

 

Ryhmä on tarkoitettu tavoitteellisille tokoilijoille. Koiran iällä tai koirakon tasolla ei ole merkitystä, tärkeintä ovat motivaatio ja tavoitteet. Toiveena on, että ohjaajalla on jo kokemusta koiran kouluttamisesta/kisaamisesta tokossa. Ryhmässä harjoitellaan kullekin koirakolle ajankohtaisia liikkeitä ja tehdään samalla häiriönsietoharjoitusta. Ryhmän jäsenet sitoutuvat auttamaan ja osallistuvat muiden ryhmäläisten treenipulmien ratkomiseen. Ryhmä tukee ja toteuttaa treenaajan toiveet sekä antaa palautetta ja ideoita.

Ryhmään otetaan 4 koirakkoa.
Ryhmä kokoontuu 10 kertaa ja vähentää talkoita 10h. Hinta 95€

 

Su 18-19 Kisaamaan tähtäävät / Kisaavat, Välipirtti

 

Onko Tokossa kisaaminen haaveena tai oletko juuri aloittanut tokossa kisaamisen? Ryhmä on tarkoitettu tokosta kiinnostuneille. Treenit suunnitellaan etukäteen ryhmän jäsenten toiveiden mukaan. Yhtenä treeniasiana, miten palkkaan koirani oikein. Haetaan oikea motivaatio palkkauksen kautta.

Ryhmään otetaan 4 koirakkoa.
Ryhmä kokoontuu 10 kertaa ja vähentää talkoita 10h.Hinta 95€

 

Maarit Hellmanin kesätoko

29.4., 27.5., 10.6. ja 1.7. klo 16-20

Alustava hinta 54e/krt, hinta tarkentuu osallistujamäärän mukaan. Treeniaika 30min/krt.

Vähentää talkoita 5h.