Agility PiirM-joukkueilmot

ETELÄ-HÄMEEN KENNELPIIRIN AGILITYN JOUKKUEPIIRINMESTARUUSKILPAILU lauantaina 10.6.2023 Järjestäjänä Forssan Pussikoirat  ry


Hakemukset mieluiten heti, mutta viimeistään 12.5.2023mennessä

JANKK:n PiirM-joukkueiden kokoaminen: Mikäli karsintaa joudutaan suorittamaan, joukkueeseen valitaan koirakot ensin 3-luokan koirakoista, kriteerinä SAGI:n ranking-lista. Sen jälkeen joukkueita täydennetään tarvittaessa 2-luokkalaisilla. Mikäli joukkueeseen edelleen tarvitaan osallistujia täydennetään joukkuetta 1-luokkalaisilla. Mikäli 1-2-luokan hakemuksia on enemmän kuin paikkoja, valitaan kunkin luokan koirakot vertaamalla ajalla 1.5.2022-30.4.2023 koirakon saavuttamia 0-tuloksia kisaosallistumisten määrään.

Joukkueeseen etusijalla ovat JANKK:n lisenssillä kilpailevat koirakot. Mikäli joukkuetta ei saada koottua JANKK:n lisenssillä kisaavista koirakoista, voidaan joukkueeseen valita myös muiden yhdistysten lisenssillä kilpailevia koirakoita, mikäli lisenssinhaltijan oma seura on antanut siihen kirjallisen luvan.
-------

JOUKKUEPIIRINMESTARUUSKILPAILU
Joukkuekilpailussa kilpaillaan erikseen mini-, medi- ja maksiluokissa.
Joukkuepiirinmestaruuskilpailu käydään agilityradalla. Hyppykorkeutena käytetään luokan alinta korkeutta. Renkaan käyttäminen ei ole sallittua.
Joukkueluokassa kilpaileva joukkue muodostuu 3-4:stä samaan kokoluokkaan kuuluvasta koirakosta. Lisäksi joukkueeseen voidaan nimetä yksi varakoirakko.
Joukkuetulos saadaan laskemalla joukkueen kolmen parhaan koirakon tulokset yhteen ja yhteistulos ratkaisee joukkuekilpailun sijoitukset. Joukkuekilpailussa yhteistuloksen (virheet ja suoritusaika) ollessa täsmälleen sama eri joukkueilla, voittaa se joukkue, jolla on radalta vähemmän suoritusvirheitä. Jos yhteistulos on edelleen tasan, sijoitukset jaetaan.
Joukkuekilpailun tuloksia ei merkitä kilpailukirjaan.

JOUKKUEPIIRINMESTARUUSKILPAILU
Osallistuvat yhdistykset ilmoittavat piirinmestaruusjoukkueiden kokoonpanot kilpailun järjestäjän ohjeiden
mukaan. Joukkueen kokoonpanoa ei voi muuttaa ilmoittautumisajan päätyttyä.