Agility SM-joukkueilmot

kuva P.Remula

Vuoden 2023 agilityn SM-kilpailu  Jyväskylässä 25.-27.8.2023.

 

Joukkuekilpailu

 

Joukkuekilpailu

Joukkuekilpailu on tarkoitettu SAGI:n jäsenseuroille. Joukkueen koko on enintään 4 koirakkoa + 1 varakoirakko. Joukkueen koirilla tulee olla oikeus kilpailla kolmosluokassa.

Joukkueiden muodostamiselle on olemassa seuraavat vaihtoehdot:

  • Ensisijaisesti jäsenseura nimeää jäsenistään joukkueen.
  • Yhdistelmäjoukkue. Jos jäsenseuralla ei ole mahdollisuutta nimetä johonkin kokoluokkaan omaa joukkuetta, se voi muodostaa yhdistelmäjoukkueen yhden tai useamman jäsenseuran kanssa, jolla ei ole omaa joukkuetta kyseisessä kokoluokassa. Yhdessä kokoluokassa voi yhdestä jäsenseurasta olla koirakoita vain yhdessä joukkueessa (joko seuran oma tai yhdistelmäjoukkue).
  • Edustusoikeuden siirto. Kilpailulisenssin haltija voi lisenssiseuran kirjallisella luvalla edustaa toista SAGI:n jäsenseuraa. Edustussiirto on mahdollista rotujärjestön, rotuyhdistyksen tai rotukerhon joukkueeseen sen rotuisella koiralla, jota kyseinen yhdistys edustaa. Lisenssinhaltijan on oltava sen seuran jäsen, jonne hänen edustusoikeutensa siirretään joukkuekilpailun ajaksi.

Ohjaaja voi edustaa eri seuroja vain eri kokoluokissa. Samassa kokoluokassa ohjaaja voi olla vain yhdessä joukkueessa.

 

JANKK kustantaa yhden joukkueen kustakin säkäluokasta SM-kisaan. Mikäli joukkuevalinnoissa joudutaan tekemään karsintaa, karsinta suoritetaan SAGIn viimeisimmän mahdollisen ranking-listan mukaan.


SM-sivut

Hakemukset mielellään heti, kuitenkin viimiestään 2.07.2023

HUOMAA!! Jokaisella kokoluokalla oma lomakkeensa!!!