Monan ja Reetan treeniryhmä talvi 23-24

Huippu-uutisia talven agilityyn!

 

Uutuutena talvikaudelle on tulossa kahden ulkopuolisen koutsin vetämä viikkotreeniryhmä! Ryhmään osallistuvien koirien tulee osata vähintään tehdä muutaman esteen ratapätkiä – kepit ja kontaktit saavat olla vaiheessa, myös kisaamaan tähtäävät ja kisaavat koirakot erittäin tervetulleita!

 

Treenejä tulee vetämään joka toinen viikko mahtavat Mona Liljegren ja Reetta Pirttikoski! Joka toinen viikko treeniryhmä treenaa omatoimisesti edellisen viikon läksyjä – motivaatio siis omaan tekemiseen ja kehittymiseen on hyvä olla kohdillaan! Mona ja Reetta vuorottelevat treenien vedossa – molemmat kouluttavat kumpikin 4 treeniä eli kurssilla on yhteensä 8 ohjattua treeniä huippuvalmennuksessa ja 8 omatoimitreeniä oman ryhmän kanssa. Monan ja Reetan ohjaamat treenit pidetään kahdella kentällä, eli tilaa tehdä on mukavasti! Omatoimitreeniviikoilla kouluttajien ohjeidenmukaisia läksyjä treenataan yhdellä kentällä.

Treenit sijoittuvat aikavälille 17-22 ja ryhmiin otetaan 3-5 koiraa, illalle tulee siis monta ryhmää. Rataantutustumiseen ryhmälle varataan 10min ja treeniaikaa n.15 min/koirakko. Hinta tulee tarkentumaan kesän aikana – niin ohjatut kuin omatoimikerrat sisältyvät hintaan.

Olisi ihanaa nähdä niin uusia kriteerit täyttäviä aloittelevia sekä kokeneempia koirakoita mukana ryhmässä! Molemmat valmentajat ovat kokeneita niin harrastus-, kilpailu- ja koulutusmielessä sekä tuomaroivat ahkerasti kilpailuissa eli annettavaa on varmasti kaikenlaisille ja kaiken tasoisille koirakoille!

Ryhmää koskee samat jutut kuin muita agilityn viikkoryhmiä: Ryhmä on 10h talkoiden arvoinen ja koirakko (koira+ihminen) voi osallistua vain yhteen agilityn viikkoryhmään.

Treenipäivät:

31.8. Reetta Pirttikoski

7.9. Omatoimi

14.9. Mona Liljegren

21.9. Omatoimi

28.9. Reetta Pirttikoski

5.10. Omatoimi

12.10. Mona Liljegren

19.10. Omatoimi

26.10. Reetta Pirttikoski

2.11. Omatoimi

9.11. Mona Liljegren

16.11. Omatoimi

23.11. Reetta Pirttikoski

30.11. Omatoimi

7.12. Mona Liljegren

14.12. Omatoimi

 

Kevään päivät tulevat myöhemmin