Hyppytekniikkakoulutussarja kesä/syksy 2024 - Kati Erholz

HYPPYTEKNIIKKAKOULUTUSSARJA - KATI ERHOLZ

 

Kati Erholz tulee pitämään JANKK:lle useamman hyppytekniikkakurssipäivän/-viikonlopun! Parhaimman hyödyn saat tietysti mikäli pääset osallistumaan kaikkiin päiviin, mutta kurssipäivät/-viikonloput ovat ostettavissa myös yksittäisinä.

 

Osallistua saa kursseille mihin uskoo koiran taitojen sopivan, peruskurssi on tarkoitettu perusteista aloittaville, mutta kokeneemmat saavat tulla myös kertaamaan! Jatkokurssi ja ratasovelluspäivä on tarkoitettu jo hyppytekniikkataustaa omaaville. Perus- ja jatkokurssi sopii myös muuta kuin agilitya harrastaville!

 

Kurssipäivät:

17.5.2024 peruskurssin luento etänä

18.-19.5.2024 peruskurssi (la+su)

31.8.2024 peruskurssin 3. päivä

9.-10.11.2024 jatkokurssi (la+su)

25.1.2025 hyppytekniikan ratasovelluspäivä

- mikäli ratasovelluspäivä saa kannatusta voidaan järjestää lisää keväällä 2025!

 

Kouluttaja:

Kati Erholtz on valmistunut hyppytekniikkakouluttajaksi Vappu Alatalon opetuksessa 2016 ja kouluttanut siitä lähtien eri tasoisia hyppytekniikkakoulutuksia (pennut, perus- ja jatkokurssit, soveltavat harjoitukset / rataharjoitukset, pk-hyppy). Lisäksi Kati on kouluttanut agilitya säännöllisesti vuodesta 2013 lähtien ja opiskellut urheilukoirien fysiikan rakentamista Tanja Partasen johdolla. Omaa harrastuskokemusta agilityn lisäksi tokosta ja pk-puolelta, erityisvahvuutena laaja kokemus vireenhallinnasta (sekä motivaation lisääminen että ylivireisyys).

 

Ilmoittautuminen aukeaa jäsenille Hoikaan myöhemmin keväällä!